Які є види друку для виготовлення друкованої рекламної продукції

Друкована рекламна продукція вважається одним з найбільш ефективних способів просування товарів будь-якого призначення і послуг. Більшість друкарень оснащені новітнім обладнанням, для виробництва рекламних видань використовуються сучасні способи друку. Не виняток і наша друкарня Віп Принт Груп або просто VPG Print.

До найбільш поширених технологій можна віднести наступні технології:

Що таке високий друк і де вона застосовується?

Високий друк. Ця методика виготовлення друкованих видань полягає в використанні різнорівневих форм. За рахунок цього на зворотному боці отриманого примірника видно рельєф. Сама матриця виготовлена ​​з пластмаси, типографського сплаву або дерева. Прогалини знаходяться в поглибленні, а друковані елементи розташовані трохи вище за них. Основним плюсом виготовлення продукції таким способом є підвищена чіткість отриманого тексту. Продуктивність високого друку залишає бажати кращого

Глибокий друк і її застосування

Глибокий друк. В цьому випадку матриця має вигляд з точністю протилежний. Зображення і букви розташовані в поглибленні, а пробільні елементи – трохи вище за них. За допомогою такої технології виробляють зображення на пакувальному матеріалі, виготовляють журнали з ілюстраціями і виррбляють банкноти.

Призначення плоского друку в поліграфії

Плоский друк. При такій технології всі елементи – і пробільні і друкуючі, знаходяться на одному рівні. Процес виробництва передбачає, що спочатку пластини проходять додаткову обробку, а потім починається виготовлення друкованої продукції. Попередня обробка сприяє створенню ділянок з різними хімічними характеристиками. В результаті друкують елементи затримують фарбу, а пробільні – ні.

Найпоширеніший вид поліграфії – цифровий друк

Цифровий друк. Відноситься до інноваційних технологій. За допомогою цього способу можна випустити великий тираж з мінімальними витратами. Рекламну інформацію можна замінити в будь-який момент. Для виготовлення рекламної друкованої продукції потрібний папір високої якості.

Навіщо потрібний трафаретний друк?

Трафаретний спосіб. Під час процедури використовується трафарет, в отвори якого продавлюється фарба. Ця технологія застосовується для виготовлення рекламної сувенірної продукції. Трафаретний друк може наноситися на будь-яку поверхню. Разом з тим виробництво складне. Використовується надто густа фарба, яка потім довго висихає.

Де замовити цифровий і інші види друку в Києві

Популярними є і інші види виготовлення друкованої продукції: офсетний, шовкографія, флексография, літографія, сублімація, тамподрук, орловський друк. Якщо ви звертаєтеся в ВПГ Принт вперше і ще раніше не стикалися з друкарською справою – наші фахівці підберуть оптимальний вид друку для кожного конкретного випадку.

Нещодавно ми розповідали і показували результат друку на оракале для оформлення інтер’єру магазину. Детальніше можна почитати за посиланням, але ми додамо що це був саме цифровий метод друку.