Робота типографії під час карантину

Згідно з рішенням Кабінету Міністрів України та Київської міської державної адміністрації більшість громадських закладів тимчасово припинила свою діяльність. Але робота типографії, зокрема Віп Принт Груп – не відноситься до таких, що підлягають обмеженню роботи.

Виходячи з вищевикладеного повідомляємо, що наша типографія продовжує звичайний режим роботи.

Також, хочемо додати, що замовлення будь-яких поліграфічних матеріалів (будь-то широкоформатний друк, або друк банерів, чи інших матеріалів) можливо замовити он-лайн. Потреби у відвідування офісу “Віп Принт Груп” немає. При он-лайн замовлені ми також можемо оформити замовлення на доставку друкованих матеріалів на вашу адресу – забезпечивши таким чином дотримання карантинного режиму встановленого в Україні через спалах інфекції COVID-19.

Долучаючись до порад лікарів та Міністерства охорони здоров’я звертаємося до всіх своїх клієнтів з проханням дотримання режиму карантину, та просимо не наражати себе та оточуючих на потенційну небезпеку. Ми ради приймемо Ваше замовлення на друк поліграфії он-лайн і так само доставимо Вам готовий продукт. Зичимо здоров’я та сил у цей важкий для країни та світу період!