Послуги друку на самоклеючій плівці: виконаний проект

Віп Принт Груп одна з великих друкарень. Ми виконує щодня більше 20 великих замовлень друку тільки в напрямку інтер’єрний друк. Є ще й інші напрямки, але про них ми розповімо при нагоді. Зараз хочемо розповісти і показати результат роботи нашої друкарні в одному з київських спортивних комплексів, який відкриває новий заклад. Мова про мережу спорткомплексів Спортренд в Києві. В даному випадку ми виробляли послуги друку на самоклеючій плівці типу Оракал.

Оформити було необхідно стійку адміністратора. Всі макети були надані замовником. Таким чином нам необхідно було надрукувати потрібні макети і зробити поклейку на відповідне місце.

Результати можна подивитися на фото нижче.

печать на оракале печать на пленке заказать печать на пленке печать на оракале заказать

Результат вийшов дуже хороший. Плівка відмінно закрила від сторонніх очей робоче місце адміністратора (всередині цього приміщення) що б не заважати співробітникам працювати. З іншого боку написи на плівці вказують де вхід до адміністратора для відвідувачів. Також на плівці надруковані контактні дані компанії і перелік послуг доступних до замовлення.

Замовити друк на плівці в Києві

Якщо у вас є подібні об’єкти потребують брендування або декоруванні то друкарня ВІП ПРИНТ ГРУП вирішить цю проблему в найкоротші терміни.

за допомогою інтер’єрної друку (а в даному випадку послуги друку на самоклеючій плівці) в нашій друкарні ви можете вирішити такі проблеми оформлення як:

Природно що цей список не повний, а перераховує тільки основні функції плівці Оракал. Якщо ви не впевнені що вам підійде такий вид інтер’єрного друку, то наші менеджери будуть раді розвіяти ваші сумніви. Телефонуйте!