Широкоформатний друк: призначення, види, можливості

Для більшості людей широкоформатний друк асоціюється з плакатами і білбордами, т. Е. Найпоширенішими видами зовнішньої рекламної продукції великого розміру. Насправді можливості цієї послуги набагато ширше, вона може використовуватися для:

прикраси житлових і комерційних інтер’єрів рекламними і дизайнерськими зображеннями, картинами з галерейного натяжкою;
оформлення вітрин і вивісок, виставкових і торгових залів;
брендування транспорту;
створення інформаційних та рекламних щитів, сітілайтів та т. д.

Ця цифрова друкована технологія однаково успішно використовується на різних носіях: папері, сітці, плівці, банерній тканині, ПВХ.

Рекламні зображення, виготовлені за допомогою широкоформатного друку, добре видно на відстані, вони привертають увагу перехожих, западають в пам’ять, відображаються в ній яскравими образами, спливаючи в свідомості в потрібний момент.

В якості основного можна взяти будь-який вищеперелічений матеріал – друк на вінілі, плакати, надруковані репродукції картин, таблички, зображення на транспорті виходять чіткими і барвистими, зовнішні носії зберігають яскравість протягом багатьох місяців, а інтер’єрні не змінюють вигляд кілька років.

Широкоформатний друк на плівці – захист рекламних зображень від ультрафіолету і дощу

Папір, навіть великої щільності, не найкращий матеріал для використання поза приміщеннями. Сонячні промені і потоки дощу вимивають з неї фарбу, вітер куйовдить краю, через що зображення набуває неохайного вигляду і перестає ефективно працювати. Сьогодні для створення довговічного рекламного носія доцільніше вибирати друк на плівці – якісна самоклейка, в залежності від свого призначення, служить від декількох тижнів до десятка років.

Вінілова плівка (оракал) являє собою тонке, але міцне полімерне полотно, товщиною не більше 0,3 мм. Вона може бути глянсовою і матовою, абсолютно прозорою або білою, клеїтися самостійно або сідати на клей.

Друк на вінілі – кращий вибір, якщо рекламний носій необхідно розмістити на твердій поверхні, папір в цьому випадку швидко порветься, а плівка залишиться цілою і буде ефективно рекламувати вашу послугу або продукт.

Друк на оракале застосовують для брендування корпоративних авто, створення вивісок і покажчиків, барвистого оформлення вітрин. Цей вид широкоформатного друку дуже довговічний, він стійкий до вологи і сонячних променів. Наша компанія Vip Print Group надає послугу друку на плівці в Києві майже 10 років. Працюємо зі звичайною самоклейкой і светорассеивающей різновидом, остання застосовується для виготовлення:

світяться букв;
значків;
акрилайтів;
інших світлових рекламних носіїв.

У список наших послуг входить також плотерна порізка, поклейка і монтаж оракалу – взявши в роботу задачу, ми надаємо замовнику повністю готовий рекламний продукт.

Друк плакатів і банерів – реклама максимальної ефективності

Мета реклами – привернути погляд. А це означає, що носій повинен бути чітким, яскравим, видимим з досить великої відстані. При використанні на вулиці не псуватися від вологи і перепадів температур. Всі ці завдання з успіхом виконує друк на банері.

Для виготовлення банерів використовується спеціальна вінілова тканина підвищеної міцності. Термін її служби від 2-х до 5 років. Для створення конструкцій великої площі (150 кв.м. і більше) зазвичай задіюють литий матеріал.

Друк на банері можна замовляти в будь-який час року, вона не боїться ні високих, ні низьких температур. У порівнянні з печаткою плакатів на папері, це більш дорогий вид послуг. Паперова рекламна продукція, навіть при сприятливих умовах, рідко може використовуватися довше місяця-двох. Виняток становить друк на Сітіком – це особливий вид паперу, що дозволяє друкувати зображення великого формату. Його, як правило, використовують для оформлення сітілайтів.

Друк на сітці -Вишуканий вид ремонтуються будівель

У рекламних цілях можна використовувати будь-який об’єкт, навіть будівлю, яка підлягає реконструкції або ремонту.Печать на сітці маскує непрезентабельний фасад, не заважаючи будівельникам виробляти їх роботи. Неткана сітка з вінілу, яка використовується для цього виду друку:

відмінно пропускає світло;
не псується від опадів;
приховує нюанси ремонту від перехожих.

Друк на сітці можна використовувати і усередині приміщень, наприклад, для театральних декорацій.

Інтер’єрний друк – безмежні можливості декорування

Друкована продукція, яка використовується для оформлення інтер’єру, відрізняється високою роздільною здатністю. Це дозволяє дивитися на зображення зблизька і насолоджуватися його відмінною якістю. Для яких об’єктів може застосовуватися інтер’єрний друк? Ось їх список:

виставки і презентації;
стенди;
торгове обладнання;
вітрини;
точки продажу;
офіси компаній та інші місця, які потребують яскравому запам’ятовується інтер’єрі.

Може використовуватися все той же оракал, вініл, папір, але особливої ​​популярності сьогодні набула друк на полотні, за допомогою якої можна отримати чудову репродукцію будь-якої картини.